Легендарният вратар на Славия Георги Петков ще пропусне домакинството на Берое

...
Легендарният вратар на Славия Георги Петков ще пропусне домакинството на Берое
Коментари Харесай

Георги Петков ще е на линия за двубоя от Лига Европа срещу Хайдук

 Славия още веднъж се оправи с Илвес и продължава напред в Лига Европа  България отнесе Румъния след триумфите на Лудогорец, ЦСКА и Славия
Легендарният вратар на Славия Георги Петков ще пропусне семейството на Берое в неделя, откакто получи травма в навечерието на реванша с Илвес Тампере в София и отпадна от групата.

Лекарският щаб на столичани реши да не рискува и ще остави 42-годишния деец отвън 18-те и за конфликта със заралии. Така под рамката още веднъж ще е 19-годишният Стериакис, а негова запаса ще е италианецът Емануеле Джерия.

Очаква се обаче Петков да е подготвен за първия дуел с Хайдук Сплит от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Мачът е на 26 юли (четвъртък), а белите потеглят ден по-рано с чартър.

Вратарят пази доста мощно за Славия в първия дуел с Илвес, като резервира мрежата си суха и стана най-възрастният българин, играл в евротурнирите.

Треньорът Златомир Загорчич съобщи, че ще се опита да втълпи на футболистите, че изобщо не би трябвало да мислят за Хайдук, а за старта на шампионата и утрешното домакинство на Берое.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР